Hitta jämförelser på de de bästa tandblekningarna. Över 100,000 nöjda kunder har redan fått ett vitt leende!

Användarvillkor

INLEDANDE BESTÄMMELSER

Dessa villkor (“Användarvillkoren”) reglerar din användning av webb-sidan TandblekningGuiden.com, det vill säga när du tar del av TandblekningGuiden.com och dess innehåll. Sidan tillhandahålls av Christopher.

Den närmare omfattningen av, och innehållet i, websidan framgår vid var tid på TandblekningGuiden.com

Vi uppmanar dig att läsa dessa Användarvillkor noggrant. Användarvillkoren kan komma att förändras. Vi meddelar om vi gör väsentliga förändringar som kräver ditt samtycke.

PERSONUPPGIFTSHANTERING

Vi samlar inga personliga uppgifter på sidan. Du kan inte registrera dig för något och några personliga uppgifter bör aldrig skrivas in på sidan. Din mail kan sparas om du kommenterar på ett inlägg.

ÅLDERSGRÄNS

Du måste ha fyllt 18 år för att ta del av innehållet på TandblekningGuiden.com. Om du är under 18 år måste du ha förälder eller annan förmyndares samtycke för att kunna besöka hemsidan.

LÄNKAR TILL SAMARBETSPARTNERS WEBBPLATSER SAMT ANDRA WEBBPLATSER

Inom ramen för TandblekningGuiden.com tillhandahålls länkar till samarbetspartners webbplatser. Dessa webbplatser kontrolleras inte av TandblekningGuiden.com och TandblekningGuiden.com ansvarar därför inte för innehållet på en länkad webbplats eller för webbutsändningar eller andra typer av överföringar som sker från länkade webbplatser. TandblekningGuiden.com kan bli kompenserad vid köp via så kallade “affiliate” intäkter eller reklam-intäkter via Google AdSense. CPC, samt CPM intäkter.

ÄNDRINGAR I ANVÄNDARVILLKOREN

Det kan ske förändringar i villkoren.

KONTAKT

Om du har frågor eller synpunkter på dessa Användarvillkor, vänligen kontakta oss på: admin@tandblekningguiden.com